WYSOKI KONTRAST
polski english   tel. (63) 249-72-00
Szukaj:
Newsletter:
                       
Baner 20-lecie


Ulubione   Startuj z nami   Mapa strony
Wtorek, 23 stycznia 2018

Zjazd Absolwentów i Przyjaciół PWSZ w Koninie z okazji 20-lecia Uczelni

Z okazji 20-lecia powstania PWSZ w Koninie Stowarzyszenie Absolwentów i Przyjaciół PWSZ w Koninie organizuje bal dla wszystkich absolwentów, pracowników i przyjaciół Uczelni. Będzie on świetną okazją do spotkania znajomych po latach! Sam lub wraz z osobą towarzyszącą zgłoś swój udział już teraz! 
Bal poprzedzony będzie spotkaniem chetnych absolwentów w murach Uczelni.

Program zjazdu  16 czerwca 2018 r.

I. Ponownie w starych murach…czyli zwiedzamy Uczelnię! (dla osób chętnych)
14.00     Spotkanie absolwentów z przedstawicielem SAIP PWSZ w Koninie - budynek główny ul. Przyjaźni 1, sala 5b
                 - film o Uczelni
                 - prezentacja działalności Stowarzyszenia Absolwentów i Przyjaciół PWSZ w Koninie
                 - spotkania absolwentów poszczególnych kierunków
                 - zwiedzanie budynku głównego
15.00     Zwiedzanie kampusów uczelnianych
                - budynki przy ul. Wyszyńskiego (także DS  i biblioteka)
                - budynki przy u. Popiełuszki 4 (także DS i Centrum Wykładowo-Dydaktyczne)
16.00      Koniec spotkania na Uczelni
 
Osoby chcące wziąć udział w spotkaniu na Uczelni  prosimy o zgłoszenie mailowe do końca kwietnia 2018 r.:  saip@konin.edu.pl
 
II. Bal Absolwentów i Przyjaciół PWSZ w Koninie z okazji 20-lecia Uczelni – Ośrodek „Gwarek”, Ślesin, ul. Leśna 5
18.00    Uroczyste rozpoczęcie balu
                - powitanie i  przemówienia gości
18.15     Lampka szampana i zaczynamy bal!
 
Osoby chcące wziąć udział w balu prosimy o zgłoszenie mailowe:  saip@konin.edu.pl do końca stycznia 2018 r. (gwarancja rezerwacji miejsc) i dokonanie płatności zgodnie z regulaminem balu.
W przypadku zgłoszeń w późniejszym terminie, decydować będzie ich kolejność.
 


INFORMACJE O BALU

KIEDY: 16 czerwca 2018 r., start o godzinie 18.00, finisz 2.00 w nocy

GDZIE: Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy „Gwarek” w Ślesinie

Zarezerwuj już sobie ten termin!
 
Co trzeba zrobić? Wystarczy zapoznać się z regulaminem imprezy dostępnym na stronie /userfiles/files/regulamin%20balu%2020-lecie.docx a następnie przysłać mailowo zgłoszenie dowolnej liczby osób na adres saip@pwsz.konin.edu.pl do 31 stycznia 2018 r. (płatnośc do 15 lutego 2018 r.). Więcej informacji: tel. 517 226 218 (WTORKI, ŚRODY, CZWARTKI w godz. 8-13).

Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc, w przypadku zgłoszeń po terminie, decydować będzie ich kolejność! Regulamin balu wraz z nrumerem konta poniżej.

Regulamin   

Proponowane menu podczas balu


około  18.00            Krem pomidorowy z nutką śmietany
Schabowy tradycyjny z  patelni
Pieczeń z karkówki w sosie
Udko faszerowane
Filet z kurczaka panierowany zapiekany z brzoskwinią i żółtym serem
Kotlet de Volaille
Rolada z kurczaka ze szpinakiem w sosie śmietanowym
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym
Dodatki:
Ziemniaki
Kluski śląskie lub pyzy
Frytki
R
Surówka z kapusty pekińskiej
Surówka z białej kapusty
Surówka z marchwi z pomarańczą
Buraczki z chrzanem
Bukiet warzyw gotowanych w sosie staropolskim
*************************************************************************
Ciasto,  owoce,  kawa lub herbata
Napoje gazowane (cola, fanta, sprite i niegazowane soki owocowe, woda mineralna)
STÓŁ STAROPOLSKI Z WĘDLINAMI
 ***************************************************************************
Zimne przystawki
Śledź w oleju / śledź w śmietanie
Polędwiczki wieprzowe faszerowane
Galantyna z kurczaka
Schab po warszawsku
Ryba po grecku
Sandacz w galarecie
Pstrąg wędzony
Sałatka grecka
Sałatka gyros
Sałatka z kurczaka,  avokado  z wędzonym łososiem 
Pieczywo mieszane, bagietki czosnkowe, masło
Kawa lub herbata
 
20.30                                      Ziemniaki pieczone (półksiężyce)
Szaszłyki drobiowe/ wieprzowe
Golonka po staropolsku
Filet z indyka w sosie żurawinowym
Kapusta kwaszona zasmażana
Chrzan, musztarda
 
Ok. godziny  23.00         Flaki wołowe lub zupa gulaszowa
Pieczywo
 
1.30                          Barszcz czerwony z krokietami lub pasztecikami
 
Przez cała imprezę zapewniona zabawa –dj oraz zabezpieczenie medyczne.

Kalendarium

 
Logotyp 1Logotyp 2BIPSERMO
 
facebook
studia podyplomowe
Bezpieczeństwo wewnętrzneBudownictwoDietetyka EnergetykaFilologiaFilologia II stopieńFinanse i rachunkowośćFizjoterapia InformatykaInżynieria środowiskaKosmetologiaMechanika i budowa maszyn LogistykaPedagogikaPraca socjalnaWychowanie fizyczne ZarządzanieZarządzanie i inżynieria produkcjiZdrowie publiczne
kierunki